Genel

ÖZEL SPORCULAR FUTBOL LİGİ SONA ERDİ.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Türkiye Futbol Federasyonun ortak girişimleri ile gerçekleşen Özel Sporcular  Futbol Ligi 10.Hafta müsabakaları ile sona erdi.

A ve B Grubunda 12 Takımımızın mücadele ettiği ligde rakiplerinin önünde ligi zirvede kapatan Kocaeli Yaşam Koçluğu ve Olimpiyat Spor Kulübü A Grubundaki müsabakalarını Lider olarak tamamlar iken yine aynı grupta mücadele eden Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Kulübü grubunu 2. olarak tamamlayıp Final Four’da yarışmaya hak kazandı.

B Grubunda ise yaptığı müsabakalar ile ligi zirvede tamamlayan Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü olur iken 2.lik ise Malatya Sesiz Adımlar Spor Kulübü olarak Final Four’da yarışmaya hak kazandı.

A Grubu müsabakalarında Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü ve İzmir Hasan Tahsin İş Okulu Spor Kulübü, B Grubunda Erzincan Sümer İş Okulu Spor Kulübü ve Malatya Hokey Spor Kulübü ise yapılan müsabakalar sonucunda bir alt lige ”Türkiye Şampiyonası” düştü.

Futbol Ligi’nin sona ermesi ile birlikte açıklama yapan Federasyon Başkanı Birol Aydın ; ” Türkiye Futbol Federasyonu ve Federasyonumuz tarafından ortaklaşa yürütülen Özel Sporcular Futbol Ligimiz sona ermiştir.

10 Hafta süren birbirinden Özel ve Güzel müsabakaların gerçekleştiği Özel Sporcular Futbol Ligimizde mücadele göstererek Final Four’da mücadele edecek takımlarımızı Özel Sporcularımızın başarısı için emek harcayan İdareci ve Antrenör arkadaşlarımıza teşekkür eder başarıların devamını dilerim” dedi.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu