Genel

BAŞKAN BIROL AYDIN’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Başkan Birol Aydın açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“15 Temmuz’da yaşadığımız çokuluslu darbe ve işgal girişimine, bu ülkenin asil evlatları canlarını vererek engel oldu. Tarihte tanık olduğumuz en alçak ihanet şebekesi FETÖ üzerinden servis edilen imha planı, milletimizin kenetlenmesiyle tersyüz edildi. Türkiye’yi dize getirmeyi planlayanlar ağır bir hüsran yasadı.

Türkiye o gece, yüzlerce yıllık siyasi tarihinin en yoğun mücadelesini verdi. Millet olmanın, vatan ekseninde mücadele etmenin, cesaretin örneğini bütün dünyaya gösterdi. 

Ülkemizin Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde hızla büyümesi dış ülkeleri hep rahatsız etti. Ülkemizin içerisine sızan hain FETÖ şebekesini maşa olarak kullanan düşmanlarımız 15 Temmuz’da düğmeye bastı. Ancak halkımız o düğmeye basan parmakları teker teker kırdı. Bu ülke, aslında bir istiklal savaşı olan 15 Temmuz direnişinde kurtuluş savaşı ruhunun ölmediğini, Türk halkının özgürlüğüne dokunulduğunda neler yapabileceği tüm dünyaya gösterdi. 

Türk olmaktan ne kadar gurur duysak az. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olduğumuz için ne kasar sevinsek az. O gece yediden yetmişe tankların üzerlerine koşan, uçaklara kafa tutan bu kahraman ulusumuza ne kadar teşekkür etsek az.

Bizler Özel Sporcular federasyonu olarak 15 Temmuzun unutulmaması için sadece 15 Temmuz tarihlerinde değil, yıl içerisinde çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Şehitlerimizi anıyor, 15 Temmuz’un önemine binaen açıklamalar yapıyoruz.. Bu vesile ile 15 Temmuz’da bu ülke için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik günümüzü kutluyorum.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu