Genel

BAŞKAN BİROL AYDIN 30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN BİROL AYDIN 30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 30 Ağustos günü zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz bizi özgürlüğe kavuşturan altın bir sayfadır. 30 Ağustos günü aziz milletimiz ‘Ya istiklal ya ölüm’ diyerek çıktığı yolda hedefine ulaşmış, bu topraklarda yaşayan insanların asla tutsak yaşamayacağını bütün dünyaya göstermiştir. Ülkemizin bu gurur gününde heyecanımızı paylaşan tüm dostlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

ORDUMUZLA İFTİHAR EDİYORUZ”

Ordumuzun vatan savunmasında ve uluslararası görevlerdeki başarılarıyla iftihar ediyoruz. Görev ve sorumluluklarını yüksek bir vazife bilinciyle yerine getiren TSK’ya terörle mücadeledeki üstün fedakârlıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Türkiye, önemli jeostratejik konumunun da bir gereği olarak ordusunu güçlü tutmak, etkinliğini ve caydırıcılığını artırmak durumundadır. Bu amaçla gerçekleştirilen modernizasyon çalışmalarını takdirle karşılıyoruz.

“ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Genel Kurmay Başkanlığı ile birlikte düzenlemiş olduğumuz kamu spotu filiminizin hazırlanmasında emeği geçen “Türk Silahlı Kuvvetleri personeline şahım ve camiamız adına şükranlarımı sunuyorum”.

KAMU SPOTU KISA FİLMİMİZ TÜM KANALLARDA

Kamu Spotu kısa filiminiz bugün itibarı ile saat 13:00 ve 18:00 Trt Haber,Trt Spor sonrasında ise yarın tüm haber bültenlerinde yayınlanacaktır.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu