Genel

YAVUZ KOCAÖMER MASA TENİSİ TENİSİ BÖLGE ŞAMPİYONASI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ.

 

Federasyonumuzun 2019 yılı faaliyet programında yer alan , Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV destekleri ile gerçekleşen Yavuz Kocaömer 2.Masa Tenisi Bölge Şampiyonasının ilk etabı olan 1.Bölge Masa Tenisi Bölge Şampiyonası açılışı gerçekleştirildi.

Şampiyona açılışına 81 il genelinden 137 Spor Kulübünü temsilen 227 Özel Sporcu 138 İdareci ve Antrenör 140 Özel Sporcu ailesi olmak üzere toplam 505 kişi katılım sağladı.

Şampiyona açılış konuşmasını Federasyon Başkanı Birol Aydın yapar iken konuşmasında ; ” 2019 yılının başlangıcını Masa Tenisi Bölge Şampiyonası ile açmanın heyecanı içersindeyiz , evlerinden spor sahalarına çıkan ve Antalya ilimizde bu yıl 2.sini gerçekleştireceğimiz Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Bölge Şampiyonasına hoş geldiniz dileklerinde bulundu.

TEŞEKKÜRLER KOCA YÜREKLİ ADAM.

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV olarak geçmiş yıllardan itibaren Özel Sporcularımıza gerek malzeme gerek bugün burada 500 özel sporcular ailemizin konaklamasını karşılayan Sayın Tmpk ve Tesyev Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kocaömer başta olmak üzere Yönetim Kuruluna sizlerin huzurunda şahsım ve federasyonumuz adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım dedi.

Yaklaşan Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları işaret eden Başkan Birol Aydın ; Özel Sporcularımız bizlere Allah’ın emanetidir onları önce Anne ve Babaları gibi koruyup kolayp sevin anlayın iyi bir insan iyi bir sporcu olmaları yönünde yön verecek olan kişiler sizlersiniz, sonrası ise hedefimiz olan Tokyo 2020 Paralimpik Oyunlarına hazırlamanızdır bunu hep birlikte beraber başaracağımızdan şüphemiz yok dedi.

Başkan Birol Aydın sözlerine ; Federasyonumuz olarak geçmiş yıllarda yaptığımız çalışmalar ve kat ettiğimiz bu kutsal yolda bizlere destek veren ve gönül bağı kuran ailelerimiz ve sizlerin desteğine her zaman layık olmakmaya çalışacağız bizlerden desteklerini ve dualarını esirgemeyen ailemize teşekkür eder şükranlarımı sunarım dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu