Genel

YAVUZ KOCAÖMER MASA TENİSİ BÖLGE ŞAMPİYONALARIMIZ SONA ERDİ.

Federasyonumuz 2019 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV destekleri ile gerçekleşen Masa Tenisi 1 ve 2. Bölge Şampiyonalarımız sona erdi.

2 grup halinde gerçekleşen Bölge Şampiyonalarımızda toplamda 1891 Özel Sporcu, Antrenör, İdareci ve Özel Sporcu ailesi katılım gösterdi.

Şampiyona sonra açıklama yapan Başkan Birol Aydın;” Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV destekleri ile gerçekleştirmiş olduğumuz Yavuz Kocaömer 1 ve 2. Bölge Şampiyonalarımızı başarılı bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Şampiyonalarımızın başlangıcı ve bitişi itibari ile başta Özel Sporcularımıza her zaman kol kanat gererek ağabeylik yapan değerli insan Sayın Yavuz Kocaömer’e , Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV Yönetim Kuruluna, Şampiyonamızın başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağlayan Teknik Kurul ekibimiz ve Organizasyon Kurulumuza, Şampiyonaya katılım gösteren kulüp İdareci ve Antrenörlerimize, Özel Sporular ailelerimize, Limak Limra Otel yetkili ve çalışanlarına şahsım ve fedeasyonumuz adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu