Genel

ÖZEL SPORCULAR TÜRKİYE MASA TENİSİ ŞAMPİYONASI AÇILIŞI YAPILDI

Türkiye Özel Spor Federasyonu, TESYEV destekleri ile gerçekleştirilen Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Antalya ili Kemer İlçesi Limra Limak otel’de gerçekleştirildi.
Şampiyona açılışına Federasyon Başkanımız Birol AYDIN nın yanı sıra Asbaşkan Efkan KORKMAZ, Yönetim Kurulu Üyemiz Ali İhsan YILDIRIM, TESYEV Genel Müdürü Berrin ALTINÖZ, 22. Dönem Millet Vekili Burhan KILINÇ ve spor kulüplerimiz katıldı.

Şampiyona açılışını TESYEV Genel Müdürü Berrin ALTINÖZ yapar iken konuşmasına; Bölge Şampiyonalarından sonra sizler ile tekrardan bir arada olmaktan dolayı mutluluğumu dile getiririm dedi. ALTINÖZ sözlerine TESYEV ailesi olarak sizlerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz önemli olan sizlerin mutluluğu hepinize başarılar diliyorum dedi.

Federasyon Başkanımız Birol AYDIN ise yaptığı konuşmasında ; Bölge Şampiyonasında başarı gösterip Türkiye Şampiyonasına katılım gösteren ve illerinden Antalya ilimize gelen tüm kulüplerimizi tebrik ediyor ve hoş geldiniz diliyorum dedi.

Başkan Birol AYDIN sözlerine , Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından olan ve öncesinde Bölge Şampiyonamızı ve şuan gerçekleştireceğimiz Türkiye Şampiyonasında Özel Sporcularımızı yalnız bırakmayarak destek olan Sayın TESYEV Başkanı Yavuz KOCAÖMER olmak üzere aramızda bulunan Sayın TESYEV Genel Müdürümüz ve bu köklü kuruluşun saygın insanlarına bir kez daha huzurunuzda teşekkürü bir borç bilir şükranlarımı sunarım dedi.
Başkan Birol AYDIN 2017 yılı itibarı ile hedefimiz olan 2020 TOKYO Oyunları çalışmalarımıza hız kesmeden başladık oluşturduğumuz Milli Takımlarımız ile inanıyorum ki aradaki bu sürede yakalayacağımız başarı ile direk olarak katılarak başarı elde edeceğiz bunun için tüm antrenör arkadaşlarımıza Özel Sporcularımız için göstermiş oldukları gayret ve cabadan dolayı teşekkür ediyor yarın başlayacak olan müsabakalarda tüm kulüplerimize başarılar diliyorum dedi.

Federasyon Başkanımız Birol AYDIN beraberliğinde Yönetim Kurulumuz ve TESYEV Genel Müdürü Berrin ALTINÖZ Şampiyonaya katılım gösteren kulüplerimize teşekkür belgesi takdim etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu