Genel

2017 YILI TEKNİK KURULLAR BAŞKANLARI TOPLANTISI ANKARA İLİMİZDE GERÇEKLEŞTİ.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2017 yılı Teknik Kurullar Başkanları Toplantısı Ankara ilimizde gerçekleşti.

Teknik Kurullar Toplantısına Federasyon Başkanımız Birol Aydın beraberliğinde, Asbaşkanlardan Efkan Korkmaz, Ensar Kurt, Osman Akdemir,Yönetim Kurulu Üyelerinden Onur Sağlam, Milli Takımlarımızdan sorumlu Akın Üstün, Genel Koordinatör Cem Aslan, Yardımcıları Ali Karaca ve Gönül Çakır, Teknik Kurullar Başkan ve Yardımcıları katıldı.

GERÇEK DEĞERLERİNDEN ASLA TAVİZ VERMEYEN BİR FEDERASYON OLDUK.

Toplantı açılış konuşmasını yapan Federasyon Başkanımız Birol Aydın yaptığı açıklamasında; Öncelikle farklı illerden Ankara ilimize gelen tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Birol Aydın sözlerine geride bıraktığımız 4 yıl gibi uzun bir zaman içerisinde göstermiş olduğunuz azim hırs ve çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ederim, gerçek değerlerinden asla taviz vermeyen bir federasyon olduk ve bunun baş mimarlarından birer tanesi’de teknik kurullarımızdır dedi.

BAŞARI BİZİM İÇİN ASLA TESADÜF DEĞİLDİR OLMAZ.
g
Başkan Birol Aydın, Geçen yıllarda oluşturduğumuz Milli Takımlar ile Inas Avrupa ve Dünya Şampiyonaları olmak üzere, Avrupa Takımlarının çekindiği, takımlar oluşturduk.

Ev sahipliğini üstlendiğimiz Avrupa Atletizm Şampiyonasında Takım olarak Avrupa Şampiyonluğunun yanı sıra 23 madalya aldık. Yüzme Branşında bir Şampiyonada toplamda 30 Madalya aldık. Kayak Dünya Şampiyonasında Dünya 2.liği Dünya 3.lük ve 4.lük geldi, Olimpiyatlara tarihimizde ilk defa direk olarak katılarak bir ilki gerçekleştirdik, bunlar 4 yıllık yapılan çalışmaların en güzel karşılığıdır Özel Sporcular için geçmiş yıllarda alınan başarının asla tesadüf olmadığı gibi önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan çalışmalar ile Avrupa ve Dünya Arenalarında gösterilecek olan mücadele alınacak olan başarı asla tesadüf olmamalıdır başarı için elinizden gelenin fazlasını yapacağınızdan şüphem yok dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM ETMELİ.

Başkan Birol Aydın sözlerine 2017 yılı başlangıcı ile yapacağımız Bölge ve Türkiye Şampiyonalarında oluşturduğumuz profesyonel ekip arkadaşlarımızın yapacağı taramalar ile Milli takımlarımız daha güçlü bir hale gelmeli ve hedefimiz olan 2020 Tokyo Olimpiyatlarına direk olarak daha fazla sporcu ile katılmalıdır.

Bunun için gerek Yönetim Kurulu arkadaşlarım gerek Genel Koordinatörüm ve işin mutfağından yetişen Teknik Kurul arkadaşlarım bu yıl ile birlikte hedefimize hep beraber sağlam adımlar ile gitmeli ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmelidir dedi.

Federasyon Başkanımız Birol Aydın ve Yönetim Kurulu daha sonra Teknik Kurul Başkanları ile gelecek yıllar üzerine planlanan çalışmalar hakkında bilgi alış verişi yaptı.

Başkan Birol Aydın yaptığı son açıklamasında ; Önümüzdeki günlerde diğer kurullarımız başkanları ve ayrıca genişletilmiş kurul toplantılarımız gerçekleşecektir dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu